Zomerkamp 2020

Ben je gepassioneerd door muziek, zang of dans? Of wil je proeven van andere muzes zoals circus, crea of toneel? Dan is ons Kreamuzekamp echt iets voor jou! Onze succesformule: Een ongeloofelijk creatief en gevarieerd kamp begeleid door professionele muziekleerkrachten en gepassioneerde alleskunners in de prachtige omgeving van de Italiaanse Alpen!

ONZE MUZES

Muziek
Speel je een instrument? Volg dan individuele muziekles begeleid door één van onze professionele muziekleerkrachten. Onze leerkrachten passen de les aan naar jouw niveau waarbij plezier maken steeds voorop staat. Speel je liever in groep dan alleen? Kies dan voor samenspel en doe mee met een bont gezelschap. Heb je nog nooit een instrument bespeeld, maar zou je dat graag eens proberen? Probeer dan je droominstrument uit en volg je eerste lessen in bijvoorbeeld drum of gitaar! 
ZangLaat je stembanden niet vastroesten deze zomer... maar 'let it gooo'! Volg individuele zangles en krijg technische tips in jouw favoriete genre! Nog nooit eerder gezongen, maar geloof je in de kracht van jouw stem? Haal dan de Pavarotti of Beyoncé in jezelf naar boven en verbaas iedereen met jouw zangtalent! Sta je iets minder graag in de spotlights, maar hou je wel van zang? Volg dan samenzang en zing in groep de leukste liedjes van het moment!
DansOp kreamuzekamp maak je kennis met een waaier aan dans! Iedere ochtend starten we de dag met een stevige ritmische ochtendgymnastiek waarbij iedereen het beste van zichzelf geeft. Maar voor de meer doorgedreven dansliefhebbers bieden we ook fijne danslessen aan. Na een stevige opwarming bouwen we heel  het kamp verder aan één of meerdere mooie choreografieën! Voor zij die er echt niet genoeg van kunnen krijgen, is er ook nog volkdans met livemuziek!

 

CircusWil je kennis maken met de verschillende disciplines van het Circus? Op kamp voorzien we ieder jaar een circusinitiatie, waarbij je kennis kan maken met meerdere circustechnieken. Leer jongleren al balacerend op een éénwieler, of hou de voetjes toch maar op de grond en ontdek de truken van de diabolo! Bouw mee aan een leuke act en toon deze op het einde van de week aan de ganse groep!  
Crea
Doe je niets liever dan thuis te knutselen, te tekenen of te boetseren? Volg dan mee crea-les en laat je fantasiëen de vrije loop tijdens deze ontzettend toffe en creatieve momenten. Ook op het programma: vliegers vouwen, papier-mâché en macramé. 
ToneelMaak kennis met je eerste toneellessen! Aan de hand van verschillende leuke acteeroefeningen maak je kennis met verschillende rollen, emoties en verhaallijnen. Stap voor stap bouwen we tijdens de week op naar het hoogtepunt: een kort maar krachtige groepsvoorstelling! 

 

 

HOE ZIEN ONZE DAGEN ER UIT? 

We starten de dag steeds met een leuke ochtendgym voor we genieten van een stevig ontbijt. In de voormiddag worden vier lesuren gepland, waarbij de leden zelf hun rooster voor het kamp kunnen samenstellen. De samenstelling van hun rooster gebeurt op de eerste kampdag: zo kunnen de leden zelf kiezen welke muze ze tijdens het kamp verder ontwikkelen en  welke ze willen leren kennen.

Vb lesvoormiddag:
8u-9u: klarinetles
9u-10u: circusinitiatie
10-11u: samenspel/ songwriting
11-12: Dans

 
Na de lesvoormiddag en het middagmaal houden we steeds een siësta, waarbij iedereen even op adem kan komen. In de namiddag staat er steeds een grote activiteit gepland (dorpspel, highlandgames, sauna, ...). Na een welverdiend avondmaal organiseren we nog een kleinere avondactiviteit (quiz, kampvuur, nachtspel,volksdans,...) of schrijven we postkaartjes en praten we bij in de bar.

Naast deze lesdagen maken we ook tijd voor iets avontuurlijkere activiteiten zoals een ééndaagse en tweedaagse bergwandeling (met overnachting in berghut), rafting of indoorklimmen, een bezoek aan de stad Aosta, ... Onze knotsgek kamp eindigen we steevast met een 'bonteavond' en toonmoment,  gevolgd door een fuif!
Ieder jaar passen we onze activiteiten lichtjes aan, maar één ding blijft steeds onveranderd: het kamp vliegt voorbij!