Over Kreamuze

Wie zijn we? 

Kreamuze organiseert reeds sinds 1985 jongerenkampen in de italiaanse alpen. In het prille begin organiseerde Kreamuze vooral muziekkampen, later kwamen er ook specifieke theater- en circuskampen bij. Doorheen de jaren zijn onze reizen sterk geëvolueerd, maar één factor is onveranderd gebleven: onze prachtige locatie, het bergdorpje Ollomont. Kreamuze heeft dan ook als missie kinderen en jongeren te volle laten genieten van de prachtige natuur van de Italiaanse alpen tijdens een waaier van verschillende (creatieve) activiteiten. 

Waar het Kreamuzekamp in het verleden vooral een muziekkamp was, gericht op jonge muzikanten die tijdens hun vakantie graag op een speelse en leuke manier verder musciceerden, is het kamp de laatste jaren uitgegroeid tot veel meer dan dat alleen. Naast nog steeds de mogelijkheid om te kiezen voor individuele muzieklessen, kunnen onze jongeren ook genieten van een waaier aan sport en avontuurlijke activiteiten.
 

Kreamuze werd opgericht door Peter Himpe en maakt sinds 2008 deel uit van de VZW Gran Baita.

Onze locatie?

Al jaren biedt het heem 'Gran Baita', gelegen in het charmante bergdorpje Ollomont, de perfecte uitvalsbasis voor onze activiteiten.